Ima tko kakvo razmišljanje o ovome?
Plinovi raznih vrsta i izvoraPodrigivanje, vjetrovi i sviranje nogometne himne na pazuhu možda su cool u muškom društvu, ali žene su veæinom nježna biæa i kao takva ne podnose vulgarnosti, a takvi zvukovi i mirisi spadaju u loše ponašanje i teško da æe vas ijedna žena sa strašæu i vatrenom željom ljubiti kada je okružen oblakom neugodnog mirisa. Ne, niste frajeri ako dugo podrigujete. Neodgojeni ste. To je velika razlika.
Javno istraživanje tijelaKopanje nosa i ušiju, èaèkanje zubiju i èišæenje prljavštine meðu nožnim prstima svakako su radnje kojih se morate kloniti. Ovdje spada i namještanje i èeškanje testisa. Shvatite veæ jednom, svi znamo da ih imate, ne morate ih stalno gestikulacijom i naglašavati. Ako u javnosti kopate nos, èistite uši ili ostale dijelove tijela nemojte misliti da ste privlaèni jer privlaèite poglede na odraðene dijelove tijela. Nikako! To što u odreðenom trenutku neka žena i pogleda kako vi mijesite svoje "smoènice potomstva" ne znaèi da ju to i privlaèi. Naprotiv. Žena æe podsvjesno takvu radnju shvatiti kao da vam ništa nije "sveto" te da bi, kada bi sa vama stupila u ikakav kontakt, svi oko vas znali svaki njen pokret koji ona možda doživljava intimnim. Sjetite se, ako ste vi veæ otvorenog duha i ne sramite se svog tijela ne znaèi da ljudi koji su primorani gledati kako vi istražujete svoje tijelo taj prizor zaista žele i vidjeti. Postoji razlika izmeðu "željeti" i "morati".
PlesTravolta i Fred Astaire mogli bi se posramiti svog plesa kada vi stupite na podij? Jeste li sigurni? Ako se, kada vi poènete plesati oko vas okupi mnogo ljudi, plješæu vam, urlièu, navijaju i bodre vas, ali vas dame ipak nekako odbijaju za ples - vrijeme je da vam netko kaže - vi ste disko ruglo. Postoje i takvi muškarci, razbacuju ekstremitete po cijelom prostoru, savijaju tijela na nemoguæe položaje, ma, rade sve, samo ne plešu. Radije se lagano zibajte uz glazbu i zavodite pogledom nego da i ono malo voljnih žena otjerate od sebe bahatošæu.
LjubljenjeDa, jezik je bitan, ali ako je u ustima, a ne na mandulama! Osim toga, stalno ponavljanje istih ritmova je dosadno. Ako ste jedan od onih muškaraca koji "igraju na sigurno" tako da dva puta vrte jezikom ulijevo, a tri puta udesno - prestanite istog trena! Budite nepredvidljivi. Poènite ljubiti nježno, pa kasnije ljubite žešæe, neka vas partnerièin jezik vodi na putovanju savršenog poljupca. Usred ljubljenja se odmaknite, pomaknite kosu, pogledajte je u oèi ili proðite prstima preko usana. Efekt je daleko bolji kod kombiniranja radnji nego kod "ljubljenja po defaultu". Kada ljubite, baš kao i u životu - držite se pravila da sve treba imati svoju mjeru. Ne ljubite predugo bez jezika, ali nemojte niti predugo samo sa jezikom. Svakom je potreban dobar udah s vremena na vrijeme.
Izljevi nježnostiStalne reèenice kao po špranci djelovat æe vrlo neiskreno. OK, pogledali ste jednu epizodu sapunice u kojoj je glavni glumac rekao "mislio sam da znam što je ljubav, ali tek sada znam što je ljubav, kada pogledam u tvoje oèi i poljubim tvoje usne". U sapunici mu se predivna iskvarcana žena sa izbijeljenim zubima i neobièno okruglim grudima bacila u zagrljaj, zaplakala i rekla "Alejandro, uvijek sam bila samo tvoja". E, pa, dobro jutro! Probudite se! Takvo što ne postoji u stvarnosti. Žene na takve ispade najèešæe ne padaju, a muškarci kada izgovaraju takve reèenice najèešæe nemaju pojma šta su zapravo rekli. Umjesto toga, budite prirodni i opušteni. Blesavi sms u kojem piše "èuj, ovaj.. možda sam naporan, al htio sam ti poslati poruku, onako, tek toliko" puno je topliji i iskreniji od srcedrapateljnih citiranih stihova koji su najèešæe samo plod muške grižnje savjesti (pogodite zbog èega). Ja sam ovo, ja sam ono... Direktor ste firme i imate dobar auto. Poznajete puno ljudi i u mobitelu imate Severinin broj. Super! Sada to lijepo i zadržite za sebe. Zašto? Ako ciljate na sponzoruše kojima su takve informacije bitne onda ne brinite, one su dovoljno informirane o vašoj imovini ako ju imate da ju ne morate stalno prezentirati, a ako želite djevojku koja æe vas voljeti, izlaziti sa vama, smijati se, plakati, prièati do dugo u noæ onda morate znati da nju takve stvari niti ne zanimaju. U redu, ako pita nemate razloga lagati. Recite istinu, ali ako vas se ne pita - ne prièajte stalno "ja sam glavni", "ja vozim Porsche", "mene svi znaju". Takve reèenice otkrit æe samo egocentriènu osobu koja vjerojatno lijeèi neke komplekse na naèin da samog sebe pokušava utješiti kako je "netko i nešto"
Index .hr